Hit är alla välkomna

Alla kunder & önskemål är lika viktiga för oss. Alla projekt, stora som små. Digital, analog, display eller ej. Här finns alltid plats för dig och din radio! Vi ser fram emot goda samarbeten och en dialog oss emellan som tar dig dit du vill. Vi jobbar övertygat och glatt med målbilden om att allt är möjligt. Välkommen till våra nya lokaler i Nacka, här står kaffet alltid varmt!

Vad vi kan göra för dig

Vi är certifierad Partner Motorola Solutions, certifierad dealer Hytera, auktoriserad återförsäljare av 3MPeltor och leverantör av TETRA/RAKEL. Med egen produktion har vi dessutom möjlighet att ta fram unika produkter, skräddarsy lösningar och påverka både kvalité och avtryck på miljö. Stora hyrlager ger oss möjligheten att möta samtliga förfrågningar. Allt från två analoga radio till större digitala system. Vår serviceverkstad, med ledning av Karin Lundgren, tar hand om såväl garantiservice som eftermarknad. 

Hur vi ser på saken

Som ett av Nordens ledande företag inom radiokommunikation ser vi det som vårt ansvar att ta ledning på rätt sätt. Vi gör våra val med miljön i åtanke. Med egen produktion och vår kvalitets- och miljöcertifiering (ISO9001/14001) i ryggen har vi möjlighet att både påverka och förbättra. SVB Försäljning AB har funnits på marknaden sedan 1992 och vi strävar alltid efter att alltid ligga i framkant, både vad gäller radiokommunikation och miljö!

Obegränsad räckvidd

Frågan om räckvidd är återkommande och vi har svaret! Vi erbjuder Motorola MOTOTRBO i flera städer. Du kan enkelt hyra, eller logga på dina egna, digitala handapparater för att prata långt, krypterat och ostört. Vår senaste nyhet är T350 PoC, som kommunicerar via GSM/WiFi. Operatörsoberoende och obegränsat når du dina medarbetare. Med GPS, Bluetooth och funktioner som att skicka text och logga information har du ett komplett system fullt av möjligheter.  Dessutom kan du logga på din smartphone. Vi berättar gärna mer...

 


Kommunikationsradio . Komradio . Radiokommunikation . Hyra komradio . Walkie-Talkie

_H3A5069_redigerad.jpg