Stora nyheter! SVB investerar i norskt företag!

”När jag tänker tillbaka och inser att det är 25 år sedan SVB grundades undrar jag hur gammal jag själv blivit, haha… 
Tiden svischar förbi, men när stannar jag upp förstår jag hur mycket som kommit med alla dessa år. Det är 2017 nu och inte nog med att mitt skägg har utvecklat en grå nyans,
SVB är också större än någonsin. Nu även i Norge!”

-Stefan Broström, grundare S.V.B Försäljning AB & delägare RiggPartner


Sedan 1992, när SVB Försäljning etablerades, har vi försett merparten av radioanvändarna i Sverige med radiokommunikation. På senare år har vi tagit klivet ut i Norden och Europa. Vår ambition är att våra produkter ska vara mer lättillgängliga där de efterfrågas, därför tar vi i år ett steg mot ytterligare utveckling
- som delägare i RiggPartner öppnar vi upp ordentligt för den norska markanden!


"Äntligen får vi en chans att göra komradiomarknaden i Norge trygg och driftsäker! Med kvalitativa produkter och fantastisk service, står SVB nog som störst i Norden inom radiokommunikation. Vi på RiggPartner känner oss stolta att få ta med oss detta in i Norge. Vi ser fram emot att hjälpa Dig och ditt team, tillsammans med SVB!"

-Knut Dyresen, grundare Riggpartner & kompis till S.V.B Försäljning AB


SVB Försäljning - Vi får Dig att kommunicera!

SVB Försäljning har funnits på Svenska marknaden sedan 1992 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom radiokommunikation.
Vi har välfyllda distributionslager med produkter från Motorola, Icom, Kenwood, Peltor, Entel samt Svensk Jaktradio. Vi är också som enda företag certifierad dealer för Hytera i Sverige.
SVB Försäljning är generalagent och har egen tillverkning i samarbete med Kirisun. Kirisun är en av världens största tillverkare av radiokommunikation. Här produceras allt från enkel analog, till avancerad digital radio. Tillsammans med Kirisun har vi egen hård -och mjukvaruutveckling, vilket ger dig som kund specialanpassade, driftsäkra och pålitliga radioapparater och system. Tack vare vår egen produktion har vi också möjlighet att erbjuda audiotillbehör och headset som passar marknadens samtliga förekommande fabrikat.
Vi är väldigt stolta över vår serviceavdelning där våra tekniker tar hand om såväl garantiservice som eftermarknad. Vi hanterar alla på marknaden förekommande märken och har det senaste inom servicetekniken, på rekommendation av Motorola.
Med 3500 radioapparater på hyrlagret är vi störst i Norden. Vi har moderna och driftsäkra apparater för alla användningsområden, analogt eller digitalt. Vi har kompletta Motorola MotoTrbo hyrsystem med Capacity Plus och IP Site Connect. För dig som behöver kommunicera i Stockholm (Södertälje-Sthlm-Uppsala), Göteborg, Malmö, Linköping, Västerås och Växjö med omnejd, har vi permanenta MotoTrbo hyrsystem i drift.
SVB Försäljning är dessutom kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001 vilket gör att du kan känna dig trygg i din kontakt med oss. Certifieringen innebär att vi aldrig prutar på kvalitet och att vi är ett bra val för dig som söker en miljösnäll leverantör.
Kort och gott - samarbetar du med oss på SVB kan du förvänta dig enkelhet, schysst kontakt och snabba leveranser,


RiggPartner- din räddare i festivalnöden

RiggPartner hjälper Dig med ditt evenemang!
Det mesta du kan tänkas behöva vid ett evenemang har RiggPartner för uthyrning; allt från olika typer av golv och stolar till scen -och barbarrikader, radiokommunikation och nätverkslösningar.
RiggPartner kan dessutom leverera fullständiga profiler och utskriftslösningar till företag, initiativtagare, festivaler, artister, evenemang och mässor. Med över 10 års erfarenhet, skräddarsyr och anpassar RiggPartner efter just ert behov.
Har du några specifika önskemål – kontakta oss, vi löser det med glädje!
Varmt Välkomna till oss på RiggPartner!


Varmt välkomna!
Vi utvecklas tack vare dig och är nyfikna på hur era behov ser ut, vad ni önskar och kräver av er utrustning. Vi strävar ständigt efter att skapa kommunikation som är anpassad efter Dig och ditt team. Vi ser fram emot goda samarbeten och en dialog oss emellan som leder dit Du vill. Vi jobbar övertygat och glatt med målbilden om att allt är möjligt.

Varmt välkomna till oss på SVB!